در جریان کنفرانس توسعه دهندگان اپل موسوم به WWDC کمپانی اپل اپلیکیشن جدیدی را برای استفاده کودکان در آیپد معرفی کرد که هدف آن آموزش کدنویسی و توسعه برنامههای تحت زبان سوییفت به کودکان است. اپل امیدوار است به واسطه رابط کاربری کودک پسند و پیروی از داستان یک بازی، کودکان بیشتری را جلب زبان برنامه نویسی که دو سال پیش تحت عنوان سوییفت معرفی کرده بود نماید. زمین بازی سوییفت یا Swift Playgrounds برنامه جدیدی است که اپل آن را با هدف یادگیری زبان سوئیفت به کودکان منتشر کرده است. اپل به این واسطه با فراهم کردن رابط کاربری شبیه به یک بازی برای اولین بار استفاده از یک اپلیکیشن برنامه نویسی را تعاملیتر و لذت بخشتر کرده است. ممکن است ندانید پس برای اطلاع شما میگوییم که سوئیفت، زبان برنامهنویسی قدرتمندی است که اپل سال گذشته و در کنفرانس توسعه دهندگان سال ۲۰۱۵ آن را معرفی کرد و به همه توسعه دهندگانش اعلام کرد از این به بعد برنامههای تولیدی برای این شرکت میبایست از توابع زبان جدید و قدرتمند سوییفت استفاده کنند. به نقل از اپل، کودکان در استفاده از این اپلیکیشن میتوانند با حل کردن پازلهای مختلف یک بازی، مقدمات ضروری و لازم برای شروع به کار زبان برنامهنویسی سوئیفت را بیاموزند. پس از طی کردن مرحله ابتدایی کودکان میتوانند در در مراحل بعدی با چالشهای به مراتب بزرگتر و جدیتری روبرو شوند و سطح مهارتشان را بالا ببرند. برای شروع به یادگیری و کار با Swift Playground شما نیاز به دانش برنامهنویسی ندارید به همین سبب این برنامه برای علاقهمندانی که تمایل دارند زبان برنامه نویسی قدرتمند اپل را بیاموزند و تازه اول راه هستند، بسیار مناسب است. این برنامه به طور کامل ساده و حرفهای طراحی شده است و به مانند سایر دستاوردهای اپل هیچ نقدی به این برنامه وارد نیست. شروع کار و یادگیری با این برنامه به قدری درگیر کننده و هیجانانگیز است که نمیتوانیم آن را تحت عنوان یک برنامه آموزشی صرف معرفی کنیم بله این برنامه تلفیقی است از یک برنامه آموزشی و بازی که هدفش در اصل آموزش کودکان و آشنا کردن آنان با زبان برنامه نویسی سوییفت است. در طراحی این برنامه اپل از قابلیت Split view بهره برده است به طوری که آنچه میبینید، همانی است که کد زدهاید و نوشتهاید، پس با خیال راحت سمت چپ کد بزنید و سمت راست به صورت همزمان نتیجهاش را مشاهده کنید. با توجه به سبک بازی واری که این برنامه در اختیار کودکان قرار میدهد رفته رفته و با طی کردن مراحل اولیه مفاهیم و کدها پیچیدهتر میشود. هنگام شروع مرحله ابتدایی شما تنها میبایست شخصیت خود را انتخاب کنید و آن را آماده یادگیری کنید، سپس از مراحل بعدی مفاهیم عمیقتری به میان میآیند و شما میبایست این پازل را به طور مناسب حل کنید و کدهای تمیزتری را در محیط برنامه بنویسید. یکی از نکات جالب توجه این برنامه را میتوان به استفاده از آنچه شما تاکنون یاد گرفتهاید اشاره کرد، به نحوی که شما مرتبا هر چه یاد گرفتهاید (در مراحل قبل) را استفاده خواهید کرد.
A new Mario game you can play with one hand! In December of 2016, Mario jumps into a new adventure on iPhone and iPad. Official website:http://supermariorun.com
شرکت اپل در هفته گذشته مک بوکهای خودش را بروزرسانی کرد و با معرفی نسل جدید مک بوک پروها توانسته هیجانی تازه را در بین طرفدارانش ایجاد کند. طبق اعلام شرکت اپل مک بوک پروها در دو مدل مجهز به تاچ بار و نمونههای فاقد تاچ بار عرضه خواهند شد و قیمتی که این شرکت برای آخرین محصول خودش در نظر گرفته در مدلهای مجهز به تاچ بار از قیمت پایه ۱۷۹۹ دلار برای مدل ۱۳ اینچ و ۲۳۹۹ برای مدل ۱۵ اینچ و همچنین مک بوک پروهای فاقد تاچ بار را با قیمت پایه ۱۴۹۹ دلار عرضه خواهد کرد. بنا به اعلام شرکت اپل مک بوک پروهای مجهز به تاچ بار از حدودا دو-سه هفته آینده برای فروش در ایالت متحده آماده میشوند اما مک بوک پروهای فاقد تاچ بار از همان شب رویداد اپل برای عرضه به عموم آماده شده بودند و کاربران میتوانستند با قیمت پایه ۱۴۹۹ دلار آنها را خریداری کنند. طبق ویدیو درج شده در همین متن شما میتوانید آنباکس کردن مک بوکهای ۲۰۱۶ این شرکت را که فاقد تاچ بار هستند تماشا کنید.
به دنبال انتشار بسته بروزرسانی روز گذشته اپل برای تمامی سیستم عاملهایش اعم از واچ او اس، مک او اس، آی او اس و تی وی او اس، این شرکت بسته بروزرسانی جدیدی را نیز برای برنامه آیتونز خود معرفی کرد. مهندسان ساکن کوپرتینو اعلام کردهاند که با ارائه این بسته بروزرسانی برای برنامه آیتونز به شماره نسخه ۱۲.۵.۳ عملکرد و کارایی نرم افزار را به منظور نمایش متن ترانهها (Lyric) بهبود بخشیدهاند. پیش از این بزرگترین بسته بروزرسانی ارائه شده برای این برنامه در نسخه ۱۲.۵.۱ در ماه گذشته توسط این شرکت صورت گرفته بود که در آن بخش موزیک این برنامه به طور کلی باز طراحی شده بود. لازم به ذکر است که هفته گذشته شرکت ساکن کوپرتینو بسته بروزرسانی را برای برنامه مذکور منتشر کرده بود که با شماره ۱۲.۵.۲ در دسترس کاربران قرار گرفته بود، اما اپل در فاصله کمتر از یک هفته یک بسته بروزرسانی دیگر را برای این برنامه منتشر کرده است. این بسته بروزرسانی با شماره نسخه ۱۲.۵.۳ برای کاربران سیستم عامل مکینتاش نسخه ال کاپیتان و سیرا و همچنین کاربران سیستم عامل ویندوز ۷ به بعد در دسترس است.
A look at what's new in iOS 10.2 beta 1. New features include new emoji, new celebration full screen effect, star ratings for music, new wallpaper for iPhone 7, and much, much more. Subscribe now ► http://bit.ly/9to5YT Read full post ► https://9to5mac.com/2016/11/01/whats-new-in-ios-10-2-beta-1-video/ Support on Amazon ► http://amzn.to/2bcap9J ● Follow 9to5Mac on Twitter - http://twitter.com/9to5Mac/ ● Follow 9to5Mac on Facebook - http://facebook.com/9to5Mac/ ● Follow Jeff on Twitter - http://twitter.com/JeffBenjam Other Channels: ● 9to5Google - http://youtube.com/9to5Google/ ● Electrek - http://youtube.com/electrekco/ ● 9to5Toys - http://youtube.com/9to5Toys/
همانطور که پیش از این عنوان شد ساعاتی پیش شرکت اپل همزمان با ارائه نسخه جدیدی از سیستم عامل iOS با شماره نسخه 10.1.1 نسخه جدیدی را نیز در اختیار توسعه دهندگان قرار داده است و بنا به اعلام توسعه دهندگانی که آن را نصب کردهاند و مجلات خبری فناوری که آنها را پوشش دادند در این نسخه شاهد اضافه شدن چند ویژگی جدید هستیم. در کنفرانس اخیر شرکت اپل این شرکت علاوه بر معرفی نسل جدید مک بوک های خودش از بروزرسانیهای نرم افزاری محصولاتش نیز پرده برداشت و اولین نسخه آزمایشی اپلیکیشن TV را معرفی کرد. همانطور که این شرکت در رویداد اخیر خودش عنوان کرده این اپلیکیشن در حال حاضر در سیستم عامل iOS و tvOS قابل استفاده نیست و علاقهمندان به آن باید مدتی صبر کنند. ظاهرا طبق گزارشاتی که در خصوص بررسی نسخه آزمایشی iOS 10.2 منتشر شده شرکت اپل قابلیتهای جدیدی را به این سیستم عامل اضافه کرده است. در ویدیوهای منتشر شده از این نسخه از سیستم عامل شاهد اضافه شدن ۳ والپیپر جدید، ویجت جدید برای اپلیکیشن ویدیو و ایموجیهای جدید هستیم. گفته میشود این نسخه از سیستم عامل در ماه آینده منتشر خواهد شد.
شرکت اپل سال گذشته با معرفی Setup Box خود موسوم به اپل تی وی (Apple TV) قدم بزرگی را در زمینه هوشمند سازی تلوزیونها برداشت و بنا به اعلام خودشان آنها برنامههای ویژهای را برای گسترش نرمافزارهای ارائه شده جهت سرگرمی روی این ستاپ باکس در نظر گرفتهاند. جالب است بدانید اهالی کوپرتینو در حدود ۲۰ سال پیش طی همکاری که با یک شرکت ژاپنی به نام باندای (Bandai) داشتند سعی کردند تا یک کنسول خانگی را تحت برند خودشان تولید و عرضه کنند اما خیلی زود کنسولی که آنها سعی کردند گسترش دهند شکست خورد و پروژه همکاری اپل با باندای به طور کامل منحل شد. این شرکت در سالهای بعد با معرفی اولین نسل از ستاپ باکس خود یعنی اپل تی وی نسخه ۱ توانست طرفداران زیادی را به خودش اختصاص دهند و این محبوبیت به حدی بود که اپل را مجاب کرد تا در سالهای بعد اقدام به بروزرسانیهای نرم افزاری و سخت افزاری گسترده برای آن کند. تیم کوک مدیر عامل اپل در سال گذشته و ضمن معرفی نسل ۴ اپل تی وی اعلام کرد که اوضاع به طور کلی تغییر کرده است و اپل تی وی جدید یک دریچهای برای ورود به دنیایی از تفریح و سرگرمی برای کاربران است. بازی AG Drive یک عنوان مسابقهای فوق سریع است که فضایی آینده نگرانه داشته و شباهت زیادی به سری F-Zero دارد. اگر به گوش دادن آهنگهای دیوانه وار در حین مسابقه در پیستهای معلق در بین هوا و زمین و رسیدن به سرعت سرسام آور علاقهمند هستید به شما پیشنهاد میکنیم که به هیچ وجه این بازی را از دست ندهید. AG Drive از رابط برنامه نویسی کاربردی اختصاصی اپل موسوم به Metal بهره برده و گیم پلی و نمایی بسیار زیبا را در نرخ ثابت 60 فریم در ثانیه ارائه میکند.
تیم کوک مدیرعامل شرکت اپل ابتدای مراسم ۲۷ اکتبر و قبل از معرفی نسل جدید مکبوکها اعلام کرد ما معتقدیم که تکنولوژی باید در دسترس همه باشد، چرا که اگر مردم به محصولات ما دسترسی بیشتر و بهتری داشته باشند، میتوانند توانمندیهای بیشتری از خود نشان دهند و به همین سبب آنها میتوانند دنیا را تغییر دهند. پیش از آغاز این رویداد شرکت اپل ویدیویی را به نمایش در آورد که در آن به افراد ناتوانی دیده میشدند که در حال کار کردن با محصولات اپل هستند و به واسطه بهینهسازیهایی که مهندسان اپل برای سیستم عامل iOS تدارک دیدهاند افرادی دچار برخی ضعفهای جسمانی هستند میتوانند بدون مشکل با محصولات این شرکت کار کنند. در این صفحه که اخیرا اپل آن را معرفی کرده شاهد اطلاعاتی هستیم که به کاربران اطلاعات بیشتری را در خصوص نحوه عملکرد سیستم عامل و تعاملشان با دستگاه ارائه میکند و کاربران میتوانند با مراجعه به آن مطالعه مطالب درج شده در آن تعامل راحتتر و بهتری را با سیستم عامل اپل موسوم به iOS یا MacOS تجربه کنند. این صفحه به نشانی: http://www.apple.com/accessibility در دسترس است.
پس از نقدهای فراوانی که بعد از معرفی مکبوکها به اپل وارد شد یکی دیگر از پر بحثترین موضوعاتی که پیرامون این مکبوکها مطرح شد حذف چراغ لوگوی اپل از این محصولات بود. اپل سال گذشته با معرفی مکبوکهای ۱۲ اینچی رنگبندی جدیدی را برای مکبوکهایش در نظر گرفت و به کاربران این حق انتخاب را داد تا در کنار آیفونهایشان بتوانند بین رنگهای مشکی فضایی، نقرهای، طلایی و رز گلد یکی را انتخاب کنند، اما در کنار این تنوع رنگبندی شاهد خاموش شدن لوگوی اپل در پشت صفحه نمایش این دستگاهها بودیم و اپل در این نمونه از مکبوکها تصمیم به حذف چراغ LED پشت لوگوی معروف سیب کرد و شاید هیچکس انتظار نداشت که بعد از گذشت یک سال و با بروزرسانی که اپل برای مکبوک پروها در نظر گرفته آنها قصد دارند تا با درخشش لوگوی اپل در این نمونه هم مخالف کند و نسبت به حذف آن اقدام کند. اما برخلاف انتظاری که همگان داشتند اپل در نمونه پرو مکبوکها هم این چراغ معروف را حذف کرد و دیگر خبری از درخشش لوگوی اپل در این دستگاهها نیستیم. پس از معرفی مکبوک های جدید اپل در کنار ویژگیهای هیجانانگیزی که برای کاربران معرفی کرد باوجود اینکه به طور رسمی حرفی از حذف چراغ پشت لوگوی اپل به میان نیاورد اما در ویدیوهای تبلیغاتی منتشر شده برای مکبوکها ما شاهد حذف شدن چراغ پشت لوگوی این شرکت در مکبوک پروها هستیم و طبق اعلام اپل مکبوکهای جدید قرار است فقط در دو رنگ نقرهای و مشکی فضایی عرضه شوند.
تغییرات ظاهری اپل فقط محدود به حذف چند خروجی پرکاربرد نمیشود بلکه بخش بیشتر این رویداد به معرفی نمایشگر دوم اپل روی صفحه کلید اختصاص داشت، درست جایی که شاهد حذف شدن کلیدهای فانکشن هستیم صفحه نمایشی قرار گرفته که به مناسب هر برنامه تغییر میکند و میتواند به عناون یک نوار ابزار همه کاره تعاملات کاربر را با سیستم عامل به واسطه فناوری لمسی، بیشتر کند. نمایشگر دومی در بالای صفحه کلید قرار گرفته در واقع در فضایی بین صفحه کلید و نمایشگر واقع شده است اما این جاگذاری به قیمت خداحافظی با کلیدهای فانکشن تمام شده است. در حین معرفی این نمایشگر که فیل شیلر از آن تحت عنوان تاچ بار – Touch bar یاد کرده اعلام میکند که تصمیم گرفتیم کلیدهای فانکشن را که بسیار قدیمی بودند حذف کنیم و در عوض برای کاربران از یک تکنولوژی جدید استفاده کنیم، تاچ بار تکنولوژی جدیدی است که به راحتی میتواند با برنامههای شما تغییر کند و امکانات بینظیری را در اختیارتان قرار دهد. بعد از حذف پر سر و صدای کلیدهای فانکشن شاهد حضور حسگر اثر انگشت در مکبوکها هستیم و این امکان را به کاربران میدهد تا پرداختهای خود را بواسطه اثر انگشتی که برای دستگاه تعریف میکنند انجام دهند، هنوز معلوم نیست که هماهنگی این حسگر با حسگر به کار رفته در آیفونها چگونه است آیا باید انتظار داشته باشیم با تعریف یک انگشت در یک دستگاه، دستگاه دیگر باید آن انگشت را شناسایی کند یا خیر؟! اپل نیز هنوز حرفی از این موضوع به میان نیاورده است. با قرار گیری تاچ بار در بالای صفحه نمایش کاربر میتواند کلیه فرامینی که به واسطه کلیدهای فانکشن به سیستم عامل ارسال میکرد را از طریق یک صفحه نمایش لمسی صادر کند. همچنین اپل یادآور شده که صفحه نمایش مکبوکهای جدید حالا ۳۰ درصد کمتر از نمونههای قبلی انرژی مصرف میکنند و این در حالی است که ۲۵ درصد رنگهای بیشتر را به نمایش در میآورد. تغییرات اعمال شده روی نسل جدید مکبوکها فقط به این موارد محدود نمیشود بلکه ترکپد معروف اپل نیز دستخوش تغییراتی شده و اپل آن را دوبرابر بزرگتر از قبل کرده و تجربه لذتبخشتری را برای کاربران در استفاده از آن فراهم میکند. در حین معرفی از نسل جدید مکبوکها مشخص شد که کلیدهای صفحه کلید مکبوکهای ۲۰۱۶ نیز به مانند نمونه سال گذشته تغییرات قابل توجهی داشتهاند، کلیدهای صفحه کلید با عمق حرکتی پایین برای کاربران حس حرکتی دلپذیرتری را به ارمغان میآورد و بازخوردهای مناسبی را باتوجه به حرکات انگشت کاربر ارائه میکند. سری جدید مکبوکهای اپل قرار است با تاچ بار و بدون تاچ بار به فروش برسند و این شرکت برای مدل 13 اینچ مجهز به تاچ بار قیمت ۱۷۹۹ دلار را در نظر گرفته است و کاربرانی که همچنان به کلیدهای فانکشن وفادارند میتوانند مدل ۱۳ اینچ مجهز به کلیدهای فانکشن را با قیمت ۱۴۹۹ دلار خریداری کنند. اما این دو مدل بودن فقط برای مدل ۱۳ ایچی در نظر گرفته شده و اگر شما خواهان خرید مدل بزرگتر مکبوکها هستید میبایست ۲۳۹۹ دلار را کنار بذارید تا نمونه ۱۵ اینچ مجهز به تاچ بار را خریداری کنید.
تا به یاد داریم کنفرانسهای اپل همواره همراه بوده با غافلگیریهای جذاب و هیجانانگیزی که کاربران را در سالهای اخیر مجاب کرده تا این کنفرانسها را از طریق برنامههایی که اپل تدارک دیده به صورت زنده تماشا کنند. اما شاید میتوانیم اعلام کنیم که اپل در چند سال اخیر نتوانسته آن شادابی و هیجانی که در سالهای گذشته به وجود میآورده را محقق کند و همواره بعد از کنفرانسهای این شرکت ما شاهد افت سهام اپل هستیم که برایمان تقریباً عادی به نظر میرسد. شاید باید اینطور اعلام داشت که تکنولوژی به آخر خط رسیده و شرکتها حرفی برای گفتن ندارند و به همین جهت هم تغییراتی که در سالهای اخیر شرکتها روی محصولاتشان اعمال میکنند محدود به تغییرات ظاهری شده است. بسیاری از منتقدان رویداد اخیر اپل را ناامید کننده خواندهاند و اعلام کردهاند که اپل دیگر آن شرکت سابق نیست و بعد از مرگ استیو جابز این شرکت همواره با نقدهای پیاپی همراه بوده و روند نزولی را طی کرده، آنها اعلام کردهاند که اپل دیگر یک شرکت تکنولوژی نیست بلکه شرکتی است که با محصولات تجملی که تولید میکند در سالهای اخیر به عنوان یک شرکت فشن خود را مطرح کرده است. ۲۷ اکتبر شاید همه منتظر بودند تا اپل با بهروزرسانیهایی که برای دستگاههای مکبوک خودش ارائه میکند آنها را شگفتزده کند اما بعد از کنفرانس و طبق معمول نقدهای زیادی که به این کمپانی وارد شد تا باعث شود سهام این کمپانی تنها ساعاتی بعد از معرفی مکبوکها با افت همراه باشد. اپل در ابتدای کنفرانسش با نمایش ویدیویی که در آن به افراد معلول و ناتوان اشاره میکرد خبر از راهاندازی صفحهای جدید در وبسایتش را داد، صفحهای که تیم کوک مدیر عامل اپل آن را معرفی کرد صفحهای است که جهت ارتقای دسترسی کاربرانش به ویژگیها و قابلیتهای در نظر گرفته شده در محصولات اپل اشاره دارد. کاربران با مراجعه به این سایت میتوانند تجربه کاربردی خود را در استفاده از محصولات تولیدی اپل ارتقا دهند و در واقع این صفحه شامل اطلاعاتی است که افراد ناتوان را قادر میسازد تا از محصولات اپل بهترین استفاده را داشته باشند. کوک معتقد است تکنولوژی باید در اختیار همه افراد دنیا باشد و انتظار دارد با انتشار این صفحه اطلاعات کاربردیتری را از محصولاتشان در اختیار مشتریانشان قرار دهند. اپل در جشن تولد ده سالگی مکبوکهایش تغییرات گستردهای را روی آنها اعمال کرده است. درست ده سال پیش در سال ۲۰۱۶ این شرکت از محصولی رونمایی کرد که توانست دنیا و نگاه شما به دنیا را تغییر دهد، مکبوکها برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ توسط استیو جابز معرفی شدند. ده سال بعد در ۲۷ اکتبر ۲۰۱۶ معرفی مکبوکهای جدید نشان از تلاش و دقت بالای اپل برای تولید جدیدترین مکبوکها را نشان میدهند. اپل به طور کلی مکبوکها را بازطراحی کرده و با در نظر گرفتن یک نوار ابزار جدید به نام تاچ بار یک گام بزرگی را در توسعه مکبوکها برداشته است. رویداد ۲۷ اکتبر اپل متوجه معرفی سه مدل لپتاپ بود، نسل جدید مکبوک ایرها، مکبوک پرو ۱۳ و ۱۵ اینچی، اما این رویداد ضمن معرفی این لپتاپها با خبرهای ریز و درشت دیگری هم همراه بود، از خداحافظی مکبوک ایر ۱۱ اینچ گرفته تا حذف پورت کاربردی مگ سیف! همانطور که انتظار میرفت بیشتر این کنفرانس متوجه مکبوکپروهای اپل بود، چراکه این شرکت بعد از گذشت چهار سال تغییرات بنیادین زیادی را برای آن در نظر گرفته است. نمونه ۱۳ اینچی مکبوک پرو با ضخامت ۱۴.۹ میلیمتری خودش از نسل قبلی باریکتر شده و با وزن ۱.۳۶ کیلوگرم وزن ایده آلی را برای کاربر به ارمغان میآورد. در مقابل برادر بزرگتر مکبوک پرو یعنی نمونه ۱۵ اینچی هم با ضخامت ۱۵.۵ میلیمتری و وزن ۱.۸ کیلوگرم تجربه دلنشینی را از حمل و استفاده مکبوکهایی با صفحه نمایش بزرگ را برای کاربران به همراه دارد. اپل ضمن معرفی هر دو مکبوک اعلام کرده هر دو نمونه نسبت به نمونههای سال گذشته ۱۷ درصد باریکتر و ۲۰۰ گرم سبکتر شدهاند. اپل رنگ جدیدی را برای مکبوکها معرفی کرده و حالا کاربران این امکان را خواهند داشت تا جدا از رنگ نقرهای، این محصول را با رنگ خاکستری هم به تهیه کنند. مک بوکهای ۲۰۱۶ علاوه بر امکانات جدیدی که برای شما به ارمغان میآورد در برخی موارد هم توی ذوق شما میزند به طوری که ممکن است ترجیحتان همچنان به مکبوکهای قدیمی باشد. با درگاههای USB خداحافظی کنید چراکه اپل در این نمونه از مک بوکها با قرار دادن چهار پورت USB-C شما را مجاب به استفاده از دانگلهای تبدیل میکند. اپل همچنین پورت قدیمی و پر کاربر مگ سیف را که پیش از این به عنوان درگاه شارژ مک بوکها مورد استفاده قرار میگرفت را نیز حذف کرده است و شاید بتوانید این اقدام را مشابه با حذف جک ۳.۵ میلیمتری در آیفون ۷ ها بدانیم، اما هنوز معلوم نیست که به چه علت اپل تصمیم به حذف این درگاه پرکاربرد کرده است. درگاه شارژ مگ سیف تاکنون به بهترین شکل و خلاقانهترین شکل ممکن در مک بوکها استفاده شده بود به طوری که از آن به عنوان یک اتصال امن برای شارژ کردن دستگاههای اپل یاد میشود. مگ سیفها با قابلیت آهنربایی که داشتند از جدا شدن احتمالی آن از دستگاه جلوگیری میکردند و این ایده آنقدر کاربردی بود که بعد از معرفی آنها اغلب شرکتها شارژرهای خود را با حالت مگنتی روانه بازار میکردند. مهمترین نقطه ضعفی که ممکن است متوجه مکبوکهای جدید این شرکت باشد استفاده همزمان از این دستگاه و آیفون ۷ است، بدین ترتیب که اگر شما آخرین مدل آیفون اپل یعنی آیفون ۷ را تهیه کنید و قصد خرید این مکبوکها را نیز داشته باشید شما باید مبلغ ۱۹ دلار را هم برای دانگل تبدیل USB به USB-C اختصاص دهید.
شب گذشته بعد از حرف و حدیث های متعدد در نهایت شرکت اپل ضمن کنفرانسی که از ساعت ۲۰:۳۰ به وقت تهران برگزار کرد در دهمین سالگرد مک بوک پروها از نسل جدید و بهبود یافته مک بوک های خودش رونمایی کرد، مک بوک هایی که امسال معرفی شده اند علاوه بر تغییرات گسترده ای که در سخت افزار آنها به وجود آمده تغییرات گسترده ای را نیز در ظاهر شاهد بوده اند ، از حذف پورت مگ سیف گرفته تا اضافه شدن یک نوار ابزار جدید به نام تاج بار، شما میتوانید این کنفرانس را به صورت کامل و با کیفیت HD تماشا کنید.
آیپادها توانسته بودند نیاز استیو جابز را که یک طرفدار پر و پا قرص باب دیلن بود برآورده کنند و استیو جابز معتقد بود نیازی که او به آن توجه کرده نیاز بسیاری از افرادی است که به موسیقی علاقهمندند و میخواهند در لحظه به آرشیو گستردهای از موسیقیهای دلخواهشان دسترسی داشته باشند. پانزده سال پیش، هنگامی که استیو جابز در حال آماده شدن برای ارائه رفتن و معرفی کردن اولین نسل آیپادها بود روی پشت بام سالن مربوط به کنفرانس با دخترش لیزا مشغول صحبت و گفت و گو بود و مکالمه این دو در حالی در جریان بود که لیزا جابز با یک دستگاه واکمن مشغول گوش کردن به موسیقی مورد علاقهاش بود، استیو جابز در حین مکالمه به دخترش میگوید که قرار است تا دقایقی دیگر دستگاهی را به دیا معرفی کند که کاربران میتوانند به جای یک نوار کاست در یک دستگاه بسیار کوچکتر ۱۰۰۰ موسیقی یا بیشتر را جای دهند و در لحظه و هرجا بتوانند به آنها دسترسی داشته باشند. این اولین جملهای است که جابز قبل از معرفی آیپادها به آن اشاره میکند. زندگی پر فراز و نشیب جابز پس از برگشتش به اپل با متحول ساختن اپل و تغییر دادن صنعت موسیقی همراه بود. جابز پس از ورود مجددش به اپل، این کمپانی را وارد بازار تازهای از کسب و کار کرد، جابز اپل را به بازار موسیقی هدایت کرد به طوریکه در ابتدا به واسطه انتشار برنامه پخش موسیقی خود موسوم به آیتونز با برخی هنرمندان عرصه موسیقی وارد مذاکره شد و آلبومهای آنان را در فروشگاه مربوط به موسیقی در آیتونز منتشر کرد و به این امکان را در اختیار کاربران قرار داد که با پرداخت هزینه از طریق فروشگاه آیتونز به آلبومهای مورد نظر خودشان دسترسی داشته باشند، اینطور شد که هنرمندان هم دغدغهای به منظور کپی رایت را از سر بیرون کردند و رفته رفته اعتماد آنها به اپل تا حدی پیش رفت که پس از معرفی آیپادها این هنرمندان بودن که به سراغ اپل آمدند و در صف انتشار آلبومهایشان در آیتونز قرار گرفتند، پس از آن که اپل قدم اول خودش را تقریبا با موفقیت در عرصه موسیقی آغاز کرد در ۲۳ اکتبر سال ۲۰۰۱ جابز با معرفی دستگاه پخش موسیقی دیجیتال خود که در رویداد همان سال آنها را با نام آیپاد معرفی کرد توانستند بازوی قدرتمندتری را برای رشد اپل ایجاد کنند، موفقیت اپل با معرفی آیپادها تا به حدی بود که در ژوئن سال ۲۰۰۸ تقریبا نیمی از درآمد اپل را آیپادها به خود اختصاص داده بودند. در حال حاضر پانزده سال از تولد اولین آیپادها میگذرد و آخرین نمونه آن نسل ۶ این دستگاههای است که توسط اپل معرفی شده است.
همواره پیرامون کنفرانس شرکتهای بزرگ تکنولوژی شایعاتی مطرح بوده که قبل از معرفی محصولات جدید شرکتها کاربران را از محتوای کنفرانس و محصولات یا نرمافزارهای جدیدی که قرار است معرفی شوند آگاه میکنند. پیشتر اپل با ارسال دعوتنامههای خود خبر از برگزاری کنفرانسی در ۲۷ اکتبر سال جاری داده بود و اطلاعات مشخصی از این رویداد در اختیار کاربران قرار نداده بود و فقط شایعات و اخبار درز کرده نوید معرفی دستگاههای رومیزی جدید اپل موسوم به iMac و بروزرسانی گستردهای که متوجه مکبوکهای این شرکت است داده بودند. روز گذشته یکی از کارشناسان شرکت KGI Securitis که پیش از این سابقه خوبی در پیشبینی و اطلاع رسانی محصولات اپل داشته طی گزارشی اعلام کرده که رویداد ۲۷ اکتبر کمپانی اپل فقط به معرفی مکبوکها و iMacها اختصاص دارد و کاربران نباید انتظارات دیگری از این رویداد داشته باشند. مینگ چی کو معتقد است که بیشترین تغییراتی که امسال در دستگاههای اپل شاهد خواهیم بود متوجه مکبوکهای این شرکت است و به احتمال زیاد کمپانی اپل زمان بیشتری را نسبت به معرفی مکبوکهای جدید و ویژگیهای آن در نظر بگیرد. کو بر این باور است که رویداد آخر هفته کمپانی اپل قرار است با محوریت مکبوک پروهای باز طراحی شده شروع شود، مک بوکهایی که ظاهرا قرار است در آنها به جای استفاده از پورتهای USB سالهای اخیر شاهد پورت USB-C باشیم، اما این تمام تغییرات مکبوکها نخواهد بود بلکه برخی از اخبار نیز نوید وجود یک پنل OLED بالای کیبوردها را میدهند و طبق آخرین بروزرسانی که برای پورت تاندربولتها ارائه شده ظاهرا باید منتظر تاندربولت نسخه ۳ باشیم. همچنین کو به طور مشخصتر اینطور عنوان داشته که : "انتظاراتی که میتوانیم از رویداد اپل در ۲۷ اکتبر داشته باشیم بیشتر متوجه مکبوکها خواهد بود و انتظار داریم مکبوکها مشخصاتی جذابتر و هیجانانگیز تر از نسخههای پیشین را برای کاربران به ارمغان آورند برخی از این انتظارات را میتوان اینگونه عنوان داشت: پیوستن و اضافه شدن یک پردازنده جدید توسط اینتل از نوع Skylake - استفاده از یک پنل نمایشی جدید در صفحه نمایش که باعث صرفه جویی در مصرف انرژی میشود و عمر باطری طولانیتری را برای کاربران به ارمغان میآورد - افزایش فضای ذخیره سازی SSD به ظرفیت ۲ ترابایت.
اخیرا و طبق مطلبی که وبسایت The Verge به نقل از توسعهدهندهای به نام Steve Troughton-Smit منتشر کرده است در سیستم عامل اپل موسوم به iOS یک کیبورد مخفی در نظر گرفته شده که امکان استفاده آن برای کاربران در حالتی غیر از جیلبریک وجود ندارد. استیو اسمیت توسعهدهندهای که گزارش خود را به وبسایت مذکور ارسال کرده است اعلام داشته که در برنامه iOS Simulator اپل اخیرا کدی مربوط به یک کیبورد که مخصوص کار با یک دست میباشد را مشاهده کرده است. برنامه iOS Simulator یا شبیه ساز iOS برنامهای است که در واقع یک شبیه ساز دستگاههای مبتنی بر سیستم عامل آیاواس را در اختیار کاربران و توسعه دهندگان قرار میدهد تا آنها بتوانند در دستگاههای خود که مشغول توسعه اپلیکیشنهایشان هستند بتوانند آن را روی شبیه ساز iOS اجرا کنند. اسمیت ادعا کرده که این کد و وجود این قابلیت از زمان عرضه iOS 8 در میان کدهای این سیستم عامل وجود داشته و معلوم نیست که چرا اپل آن را مخفی نگه داشته و تاکنون هم حرفی از آن به میان نیاورده است. در این کیبورد مخفی که در عکس قابل مشاهده است ما شاهد دکمههایی نظیر کپی، کات و پیست هستیم و اگر شما از کاربرانی هستید که گوشی خود را جیلبریک نکردهاید نمیتوانید از این ویژگی بهرهمند شوید، کاربرانی هم که دستگاهشان را جیلبریک کردهاند میتوانند در حالت Landscape با کشیدن صفحه کیبورد به سمت راست به این کیبورد دسترسی داشته باشند. باتوجه به اینکه پیش از این امکاناتی که کاربران به واسطه نصب توییک هایی که برنامه Cydia در اختیار آنان قرار میداد مشتاق به جیلبریک کردن میشدند اما با وجود اینکه کاربرانی که دستگاهشان را جیلبریک کردهاند میتوانند بدون نصب توییکی به این ویژگی دسترسی پیدا کنند جای کمی تامل دارد و باید دید در آینده با توجه به آشکار شدن این کد کمپانی اپل چه تصمیماتی را در این خصوص اتخاذ میکند.
کمپانی اپل روز گذشته و با انتشار گزارشی رسما از ارسال دعوت نامه هایش برای مراسم ۲۷ اکتبر خبر داد؛ مراسمی که پیش بینی میشود در آن باید منتظر رونمایی از نسل جدید دستگاه های رومیزی اپل و مک بوک های این شرکت باشیم. بر اساس گزارشی که شب گذشته منتشر شده کمپانی اپل در حال تدارک و برنامه ریزی برای برگزاری کنفرانسی در تاریخ ۲۷ اکتبر مصادف با ۶ آبان ماه میباشد که قرار است طی آن مک بوک های خود را به طور کلی و دستگاه های رومیزی خودش موسوم به آی مک را بروزرسانی کند و از نسل جدید آنها رونمایی کند. در بنری که برای این مراسم تدارک دیده شده عبارت"دوباره سلام" یا "Hello Again" به چشم میخورد و ظاهرا این شرکت دعوت نامه هایش را با این عنوان برای مخاطبانش ارسال کرده است. ارسال دعوت نامه های اپل یک هفته زودتر از برگزاری کنفرانسش در حالی صورت گرفت که بسیاری از افراد علاقه مند به این کمپانی و بسیاری دیگر از صاحب نظران دنیای تکنولوژی از برگزاری این مراسم در ماه اکتبر تقریبا نا امید شده بودند اما در نهایت روز گذشته کمپانی اپل با ارسال دعوت نامه هایش به طور رسمی از معرفی معصولات جدیدش در پایان ماه اکتبر خبر داد. همانند گذشته طبق اخبار و شایعاتی که همواره پیرامون محصولات جدید کمپانی ها در فضای مجازی منتشر میشود ظاهرا قرار است دستگاه های جدید اپل در تاریخ مذکور معرفی و در ماه نوابر به طور عمومی در بازارهای جهانی عرضه شوند. برخی منابع که اطلاعات خود را از تامین کنندگان چینی دریافت میکنند ضمن انتشار اخبار و اطلاعاتی پیرامون این دستگاه ها اعلام کرده اند که بیشترین تغییرات را مک بوک پرو های این کمپانی به خود خواهند دید اما در کنار آن دستگاه های جدید کمپانی اپل قرار است همگی به طور پیش فرض از پورت USB C استفاده کنند. برخی از این منابع هم ضمن تایید این اخبار اعلام کرده اند که اپل قرار است پورت های اضافی و قدیمی را از دستگاه های جدید خودش حذف کند و قرار است تاندربولت دستگاه های خودش را به نمونه نسخه 3 ارتقا دهد و ظاهرا هم باید شاهد حضور حسگر اثر انگشت در مک بوک پرو ها باشیم. پیش از این هم انتظار تغییرات کلی را در مک بوک پروها را داشتیم و ظاهرا قرار است در مراسم ۲۷ اکتبر این دستگاه ها بیش از هر دستگاه دیگری توجه کاربران را به خودش جلب کند چرا که کاربران قرار است منتظر بزرگترین تغییرات کمپانی اپل طی چند سال اخیر روی مک بوک پروها باشند. اخبار درز کرده حاکی از آن است که مک بوک پروهای جدید اپل قرار است به یک پنل لمسی OLED مجهز شوند و همچنین احتمالاً پورت های USB از این مدل به طور کلی حذف خواهد شد و جای خودش را به به چهار پورت USB C خواهد داد.
A version of this essay was originally published at Tech.pinions, a website dedicated to informed opinions, insight and perspective on the tech industry. I never wanted a touchscreen on my notebook. In fact, in 2012, when Intel and Microsoft convinced PC manufacturers (who were staring down the existential threat of cheap Android tablets) to add touch (and substantial cost) to their Windows 8 notebooks, I thought it was a bad idea. And it was. Those early products weren’t very good. The touch accuracy was terrible, the OS integration was flaky and the app support was nonexistent. But over the course of the next four years, the industry quietly worked out the kinks. Now, in 2016, I look down and realize that three of the four notebooks I use regularly have touch. And somewhere along the line, I started using it. Furthermore, unless I’m docked at my desk using a monitor, I use touch all the time, primarily when scrolling through web pages or documents. When I use that one non-touch notebook — a MacBook Air — I’m constantly reminded that the feature is missing. "When Apple disappoints its Mac customers, while it may not risk much in terms of the bottom line, it does risk shaking the faith of the company’s most vocal and long-term customers." Much has been written lately about Apple’s aging Mac lineup, so I won’t belabor the point. However, it’s worth noting that when Apple disappoints its Mac customers, while it may not risk much in terms of the bottom line, it does risk shaking the faith of the company’s most vocal and long-term customers. Those fans are clearly frustrated, if the last few quarters of slumping Mac shipments are any indication. The rumor mill is pointing to an imminent refresh, at least of the MacBook Pro. However, while it looks like the new notebook will have a touch-enabled, programmable bar above the keyboard, there’s no indication Apple is any closer to adding an actual touchscreen to the Mac. I find Apple’s unwillingness to add touch to the Mac both frustrating and somewhat noble. But I can’t help thinking back to how long the company resisted customers’ requests for a larger-screen iPhone. Some people even jumped ship to Android just to move beyond the iPhone’s four-inch display. Eventually Apple acquiesced and, with its large-sized iPhone 6 lineup, it won back many defectors and drove shipments to levels the likes of which it will forever try to match. Now, many will point to Apple’s continued insistence that, for many people, an iPad is a more ideal personal computer than a notebook. And obviously, the iPad has touch. Others will note that, unlike the vocal demand for a larger-screened iPhone, very few people are publicly asking for touch on the Mac. I happen to think for many long-time Mac-only users, the lack of touch isn’t an issue, because non-touch Macs are all they’ve ever used. But for those of us who move between Windows and the Mac, the omission is becoming glaring. It seems obvious that, at some point, the next generation of potential Mac users — raised exclusively on touchscreens — will find the lack of touch on the Mac unacceptable. A more fundamental issue? Apple may well have some highly logical, institutional, user-behavior-driven or design-focused reasons for leaving touch off the Mac. Or maybe Tim Cook just doesn’t care for it. But what if touch — and more broadly the Mac in general — has simply fallen victim to the design and management constraints of a company with an ever-expanding lineup of products both announced and in development? With executives focused on wearables, augmented reality, a car, numerous new services, iPads and — oh yeah — a small iPhone business, perhaps there’s little time left in the day to deal with processor updates for the Mac mini, let alone the idea of adding touch to the Mac. "The next generation of potential Mac users — raised exclusively on touchscreens — will find the lack of touch on the Mac unacceptable." Ben Thompson has thoroughly discussed the benefits of Apple’s functional organization on his blog. He also put forth the theory earlier this year that what makes Apple good at devices may fundamentally hamper its ability to be good at iterating on services. But what if the company’s current organizational structure is also beginning to limit its ability to consistently rev great hardware? Is it more likely that Apple executives made a conscious decision not to refresh the Mac Pro for what is closing in on 1,000 days, or have they just been too busy to deal with it in a meaningful way? At Apple, is it better or worse to let a device grow absurdly old, or to push a minor upgrade devoid of deeper product introspection? In the end, I bring up the subject of touch because, as noted, it took the broader PC industry several years to get it right. Apple’s vertical integration suggests that it would likely get the OS and hardware closer to correct right out of the gate. However, there would still be a substantial lag before most Mac software caught up. Maybe it’s true that Apple’s devotion to the idea that the iPad is the best touch-based Apple computer for most people precludes it from adding touch to the Mac. Maybe they just don’t want to deal with the associated challenges when the payoff seems hard to quantify. But couldn’t the same be said of a feature such as 3D Touch on the iPhone?
باتوجه به مطلبی که پیشتر منتشر شد اپل قصد دارد تا تعداد مشترکین خودش را به ۱۰۰ میلیون کاربر فعال در ماه برساند و از همین رو در تلاش است تا ۱۰۰ میلیون کاربر را به عضویت در سرویس استریم موسیقی خودش ترغیب کند. با ذکر این نکته که به تازگی اپل مجوز انتشار رمیکسهای غیررسمی را به دست آورده میتوان گفت که انتظاری که اپل برای خودش در نظر گرفته چندان دور از ذهن نیست و نمیتوانیم آنرا به غیر محتمل بدانیم. بر همین اساس باتوجه به کسب این مجوز توسط کمپانی اپل پیشبینیها برای آینده این سرویس استریم موسیقی راحتتر از قبل خواهد بود. ساده لوحانه به نظر میرسد اگر فکر کنید اپل بدون نقشه قبلی اقدام به انتشار این رمیکسها کرده باشد و تمام تلاشهای اخیرش را معطوف به کسب این مجوز کرده باشد. به تازگی شما شاهد اتفاقات هیجانانگیز و جذابی در اپل موزیک بودهاید و اگر هنوز از این اتفاقها و تغییرات به وجود آمده مطلع نشدهاید فقط کافیست تا این مطلب را دنبال کنید و در جریان جدیدترین تغییرات ایجاد شده در اپل موزیک قرار بگیرید، ویژگی جدیدی که اپل در سرویس استریم موسیقی خودش از آن استفاده کرده این امکان را برای موزیکبازها فراهم کرده تا آنها بتوانند در یک فستیوال مجازی شرکت کنند و رمیکسهای خود را در این سرویس پرطرفدار منتشر کنند. اکنون که یک سال از تولد سرویس استریم موسیقی اپل موسوم به اپل موزیک میگذرد اهالی کوپرتینو توانستهاند تاکنون ۱۷ میلیون کاربر را به عضویت خود دربیاورند و این موضوع که انتشار آن برای سیستم عامل اندروید بیتاثیر نبوده را نباید از نظر فراموش کرد. باتوجه به اینکه همچنان و با وجود به عضویت در آمدن ۱۷ میلیون کاربر این سرویس اختلاف زیادی تا رسیدن به جدیترین رقیب خودش یعنی اسپاتیفای دارد اما نباید رد کردن و پشت سر گذاشتن اسپاتیفای را اتفاقی غیر محتمل تلقی کرد چرا که اپل سخت در تلاش است تا کاربران خودش را که پیش از این کارتهای اعتباریشان را در فروشگاه نرمافزاری اپل موسوم به آیتونز به ثبت رساندند ترغیب کند که به عضویت این سرویس بپردازند. تمامی اخبار منتشر شده در فضای مجازی حکایت از رقابت تنگاتنگ دو سرویس بزرگ استریم موسیقی، اسپاتیفای و اپل موزیک دارند که با وجود رقابت سختی که این دو در پیش گرفتهاند چیزی جز خلق ایدههای نو و جدید کاربران را مشتاق و ترغیب به استفاده از هرکدام نخواهد کرد. با سابقهای که طی چند سال اخیر فروشگاه آیتونز برای اپل به ارمغان آورده این امکان را برای این کمپانی پدید آورده تا به واسطه قراردادهایی که با هنرمندان امضا میکند شکل رسمیتری به انتشار محتوای خود بدهد و تا به اینجا موزیسینها نیز از فعالیت در این سرویس اعلام رضایت کردهاند و نگرانی از بابت حفظ کپیرایت برایشان مطرح نشده است. چند هفته پیش که کمپانی استپاتیفای، به دلیل تاخیر در انتشار بروزرسانی برنامهاش کمپانی اپل را متهم کرد که آنها در اجرای سیاستهای اسپاتیفای سنگاندازی میکنند و با کنار زدن غیر قانونی اسپاتیفای رقابت را به نام خود تمام میکنند سعی کردند تا توجه بیشتری را نسبت به قبل به خودشان اختصاص دهند اما در مقابل کمپانی اپل با واکنشی که نسبت به ادعای مطرح شده توسط اسپاتیفای داشت اعلام کرد که مشکل عدم انتشار بروزرسانی برنامه مورد بحث چیزی جز وجود ایراد در خود نرمافزار نبوده و آنها هیچ غرض ورزی را پیش نگرفتهاند. تا پیش از کسب مجوز پخش ریمیکسهای غیر رسمی، سرویس استریم اپل نمیتوانست آنها را در سرویس خود منتشر کند و حالا که این کمپانی توانسته این مجوز را به دست آورد دیگر چیزی برای عقب ماندن از رقبا برای این کمپانی وجود ندارد و قطعا آنها با سرعت بیشتری به جذب مشترکین اقدام میکنند. در حال حاضر جنگ و رقابتی که بین اپل موزیک و اسپاتیفای و حتی دیگر سرویسها برقرار است رقابت بر سر خلق ایدههای جدید و هیجان انگیر است و در این بین شرکتی برنده است که بتواند بهترین ایدهها را خلق کند و در اختیار کاربرانش قرار دهد و آنها را مجاب به استفاده از آن کنند. در این رقابت فعلا اسپاتیفای از وضعیت مطلوبتری برخوردار است و با ۴۰ میلیون کاربری که در اختیار دارد به عنوان بزرگترین سرویس استریم موسیقی جهان شناخته میشود، اما اهالی کوپرتینو تمام تلاش خود را بکار گرفتهاند تا در رقابت با اسپاتیفای کم نیاورند و بتوانند آنها را با چهل میلیون کاربر کنار بزنند و خود را به عنوان یکه تاز این حوزه مطرح کنند.
باتوجه به مطلبی که پیشتر منتشر شد اپل قصد دارد تا تعداد مشترکین خودش را به 100 میلیون کاربر فعال در ماه برساند و بتواند آنها را به عضویت در سرویس استریم موسیقی خودش ترغیب کند. با ذکر این نکته که به تازگی اپل مجوز انتشار رمیکسهای غیررسمی را به دست آورده میتوان این انتظار کمپانی اپل را چندان دور از ذهن ندانست و به همین سبب پیشبینیها برای آینده این سرویس استریم موسیقی راحتتر از قبل خواهد بود. در واقع ساده لوحانه به نظر میرسد اگر فکر کنید اپل بدون نقشه قبلی اقدام به انتشار این رمیکسها کرده باشد و تمام تلاش اخیرش را معطوف به کسب این مجوز کرده باشد. به تازگی شما شاهد اتفاقات هیجانانگیز و جذابی در اپل موزیک بودهاید و اگر هنوز از این اتفاقها و تغییرات به وجود آمده مطلع نشدهاید فقط کافیست تا این مطلب را دنبال کنید و در جریان جدیدترین تغییرات ایجاد شده در اپل موزیک قرار بگیرید، ویژگی جدیدی که اپل در سرویس استریم موسیقی خودش استفاده کرده این امکان را برای موزیکبازها فراهم آورده تا آنها بتوانند در یک فستیوال مجازی شرکت کنند و رمیکسهای خود را در این سرویس منتشر کنند. اکنون که یک سال از تولد سرویس استریم موسیقی اپل موسوم به اپل موزیک میگذرد اهالی کوپرتینو توانستهاند تاکنون 17 میلیون کاربر را به عضویت خود دربیاورند و این موضوع که انتشار آن برای سیستم عامل اندروید بیتاثیر نبوده را نباید از نظر فراموش کرد. باتوجه به اینکه همچنان و با وجود به عضویت در آمدن 17 میلیون کاربر این سرویس اختلاف زیادی هنوز تا رسیدن به رقیب خودش یعنی اسپاتیفای دارد اما نباید رد کردن و پشت سر گذاشتن اسپاتیفای را اتفاقی غیر محتمل دانست چراکه اپل سخت در تلاش است تا کاربران خودش را که پیش از این کارتهای اعتباریشان را در فروشگاه نرمافزاری اپل به ثبت رساندند ترغیب کند که به عضویت این سرویس بپردازند. تمامی اخبار منتشر شده در فضای مجازی حکایت از رقابت تنگاتنگ دو سرویس بزرگ استریم موسیقی، اسپاتیفای و اپل موزیک دارند که با وجود رقابت سختی که این دو در پیش گرفتهاند چیزی جز خلق ایدههای نو و جدید کاربران را مشتاق و ترغیب به استفاده از هرکدام نخواهد کرد. با سابقهای که طی چند سال اخیر فروشگاه آیتونز برای اپل به ارمغان آورده این امکان را برای این کمپانی پدید آورده تا به واسطه قراردادهایی که با هنرمندان امضا میکند شکل رسمیتری به انتشار محتوای خود بدهد و تا به اینجا موزیسینها نیز از فعالیت در این سرویس اعلام رضایت کردهاند و نگرانی از بابت حفظ کپیرایت برایشان مطرح نیست. چند هفته پیش که کمپانی استپاتیفای، به دلیل تاخیر در انتشار بروزرسانی برنامهاش کمپانی اپل را متهم کرد که آنها در اجرای سیاستهای اسپاتیفای سنگاندازی میکنند و با کنار زدن غیر قانونی اسپاتیفای رقابت را به نام خود تمام میکنند کمپانی اپل با واکنشی که نسبت به ادعای مطرح شده توسط اسپاتیفای بود اعلام کرد که مشکل عدم انتشار بروزرسانی برنامه مورد بحث چیزی جز وجود ایراد در خود نرمافزار اسپاتیفای نبوده و آنها هیچ غرض ورزی را در پیش نگرفتهاند. تا پیش از کسب مجوز پخش ریمیکسهای غیر رسمی، سرویس استریم اپل نمیتوانست آنها را در سرویس خود منتشر کند و حالا که این کمپانی توانسته این مجوز را به دست بیاورد دیگر چیزی برای عقب ماندن از رقبا برای این کمپانی وجود ندارد و قطعا آنها با سرعت بیشتری به جذب مشترک اقدام میکنند. در حال حاضر جنگ و رقابتی که بین اپل موزیک و اسپاتیفای و حتی دیگر سرویسها برقرار است رقابت بر سر خلق ایدههای جدید و هیجان انگیر است و در این بین شرکتی برنده است که بتواند بهترین ایدهها را خلق کند و در اختیار کاربرانش قرار دهد و آنها را مجاب به استفاده از آن کنند. در این رقابت فعلا اسپاتیفای از وضعیت مطلوبتری برخوردار است و با 40 میلیون کاربری که در اختیار دارد به عنوان بزرگترین سرویس استریم موسیقی جهان شناخته میشود. اما اهالی کوپرتینو تمام تلاش خود را بکار گرفتهاند تا در رقابت با اسپاتیفای کم نیاورند و بتوانند آنها را با چهل میلیون کاربر کنار بزنند و خود را به عنوان یکه تاز این حوزه مطرح کنند.
۱۸ خرداد ۱۳۹۴ کمپانی اپل در جریان کنفرانس توسعه دهندگان خودش موسوم به WWDC 2015 که در سانفرانسیسکو برگزار کرده بود خبر از تولد اپل موزیک داد و اعلام کرد این سرویس قرار است خیلی زود به یکی از بزرگترین سرویسهای پخش آنلاین موسیقی تبدیل شود. اهالی کوپرتینو در حین معرفی این سرویس اعلام کردند با توجه به ارائه محتوای اختصاصی که در آن منتشر خواهند کرد قرار است ۱۰۰ میلیون کاربر را به عضویت این سرویس در بیاورند، گرچه ذکر این عنوان کمی جاهطلبانه به نظر میرسد اما باید دید در آینده و با حضور رقبای سرسختی که در مقابلش قرار دارد آیا میتواند به این رقم دست پیدا کند یا خیر. اپل برای معرفی سرویس خودش به تمامی دارندگان دستگاههای این شرکت اعلام کرد که میتوانند به مدت ۳ ماه از این سرویس به صورت رایگان استفاده کنند و در صورت تمایلشان میتوانند نسبت به خرید اشتراک در آن اقدام کنند. چندی پیش اپل اعلام کرد که حق اشتراک سالیانه این سرویس از سرویسهای مشابه که اسپاتیفای به طور مشخص مد نظرش بود ارزانتر است و افراد میتوانند با حق اشتراک کمتر از ۱۰ دلار و کمتر از سرویسهای رقیب به عضویت اپل موزیک در بیایند و دسترسی کاملی به آرشیو ۴۰ میلیون موزیک داشته باشند. اکنون که یکسال از تولد این سرویس توسط اپل میگذرد اپل توانسته ۱۷ میلیون کاربر را به عضویت خودش در بیارود اما با این حساب باید دید آیا اپل میتواند در جنگ و رقابتی که با اسپاتیفای آغاز کرده به هدف خودش که رسیدن به ۱۰۰ میلیون کاربر است دست پیدا کند یا خیر؟! اسپاتیفای در حال حاضر با ۴۰ میلیون کاربر اصلیترین رقیب این سرویس موسیقی شناخته میشود. برگ برنده اسپاتیفای در مقابل اپل موزیک آرشیو کاملتر و تعداد کاربر بیشتر است اما در مقابل هم اپل موزیک با وجود بانک اطلاعاتی قدرتمندی که در اختیار دارد و طبق اعلام خودشان ۸۰۰ میلیون کارت اعتباری که تاکنون در سرویس نرمافزاری اپل موسوم به آیتونز استور به ثبت رسیده این امکان را دارد تا به راحتی و سرعت بیشتر افراد را ترغیب کند تا به عضویت سرویس اپل موزیک در بیایند. شما میتوانید با عضویت در اپل موزیک به راحتی به هر چه که مورد نظرتان است دسترسی داشته باشید، بدون نیاز به نرمافزارهای جانبی متن موسیقی دلخواهتان را داخل برنامه ببینید، خواننده مورد علاقه خود را دنبال کنید و در جریان آخرین اخبار اطلاعات او قرار بگیرید و حتی بتوانید با او مرتبط شوید. اپل موزیک یک سرویس پخش آنلاین موسیقی ساده نیست بلکه اپل موزیک، گستره وسیعی از موزیک ویدیوها را نیز در دل خود جای داده و با برگزاری فستیوالهایی که سالانه برگزار میکند به شما این امکان را میدهد تا با عضویت در آن به یک آرشیو موسیقی عظیم با کیفیت فوقالعاده در کنار موزیک ویدیوهای آنها دسترسی داشته باشید. اپل برای تماشای موزیک ویدیوها هزینهای جدا را به کاربر تحمیل نمیکند و همه این ویژگیها با به عضویت در آمدن کاربر در اپل موزیک امکان پذیر است. ایستگاه رادیویی که اپل در سرویس موسیقی خود برای کاربران در نظر گرفته به صورت ۲۴ ساعته برای شما موسیقی پخش میکند. برای معرفی کلی اپل موزیک میتوانیم بگوییم که از سه بخش اصلی تشکیل شده: سرویس پخش آنلاین موسیقی، یک ایستگاه رادیویی بنام Beats One و یک شبکه اجتماعی کوچک که شما میتوانید با خواننده مورد علاقهتان در ارتباط باشید، برایش نظر بنویسید، پستهای او را لایک کنید و آنها را در شبکههای اجتماعی دیگر به اشتراک بگذارید، درست چیزی شبیه به اینستاگرام. اپل موزیک که به صورت پیش فرض در تمامی دستگاههای تولیدی این کمپانی حضور دارد برای استفاده اولیه از آن سه ماه عضویت رایگان در اختیار کاربر قرار میدهد و با توجه به هماهنگی کاملی که با دستیار صوتی خودش موسوم به سیری دارد این امکان را برای شما فراهم میکند تا از این دستیار صوتی برای جستجو در بانک اطلاعاتی اپل موزیک کمک بگیرید. اپل موزیک برای اولین بار به طور رسمی و ضمن معرفی محصولات جدید اپل در کنفرانس توسعه دهندگان در سهشنبه ۹ تیر ۱۳۹۴ در ۱۰۰ کشور عرضه شد و چند ماه بعد هم با انتشار نسخه اندروید توانست در مدت زمان کوتاه میلیونها کاربر را به عضویت خودش در بیاورد. با توجه به مطالب ارائه شد لازم است یادآور شویم که ماجرای هنر، موسیقی و اپل چندان ماجرای جدیدی نیست و همه اینها در کنار یکدیگر در تولید یک محصول فوق العاده نقش به سزایی دارند. زمانی را به خاطر بیاورید که استیو جابز اعلام کرد میتوانید در دستگاهی که از آن تحت عنوان آیپاد یاد کرده بود هزاران هزار موسیقی را ذخیره کنید و به واسطه آن در هرجا و هر لحظه میتوانید به آرشیو عظیمی از موسیقیهای دلخواهتان دسترسی داشته باشید، معرفی آیپادها توسط استیو جابز را میتوانیم نقطه اصلی توجه اپل به موسیقی عنوان کنیم. آیپادها توانسته بودند نیاز استیو جابز را که یک طرفدار پر و پا قرص باب دیلن بود برآورده کنند و استیو جابز معتقد بود نیازی که او به آن توجه کرده نیاز بسیاری از افرادی است که به موسیقی علاقهمندند و میخواهد در لحظه به آرشیو موسیقی دلخواهشان دسترسی داشته باشند. تولد آیپادها در کنار معرفی آیتونز استور توانستند صنعت موسیقی را متحول کنند به گونهای که بسیاری از هنرمندان بعد از معرفی این دو محصول ایمیلهایی را به اپل زدند و اعلام کردند که میخواهند موسیقیهای خودشان را در فروشگاه آیتونز منتشر کنند، کاربران موسیقی هزاران هزار هنرمند را میتواند در برنامه آیتونز مشاهده کنند، لحظهای از آن را گوش کنند و در صورت تمایل نسبت به خرید آن اقدام کنند، تمامی این موارد هنرمندان را راضی نگه میداشت و مسئله کپی رایت و حق نشر نیز مورد احترام قرار میگرفت. رفته رفته و پس از گذشت مدت زمانی کوتاه اپل پرچمدار جریانی شد که توانست با آرشیو عظیمی که در اختیارش قرار گرفته بود خود را به عنوان یکی از اصلیترین شرکتهای حامی موسیقی مطرح کند.
۱۸ خرداد ۱۳۹۴ کمپانی اپل در جریان کنفرانس توسعه دهندگان خودش موسوم به WWDC 2015 که در سانفرانسیسکو برگزار کرده بود خبر از تولد اپل موزیک داد و اعلام کرد این سرویس قرار است خیلی زود به یکی از بزرگترین سرویسهای پخش آنلاین موسیقی تبدیل شود. اهالی کوپرتینو در حین معرفی این سرویس اعلام کردند با توجه به ارائه محتوای اختصاصی که در آن منتشر خواهند کرد قرار است ۱۰۰ میلیون کاربر را به عضویت این سرویس در بیاورند، گرچه ذکر این عنوان کمی جاهطلبانه به نظر میرسد اما باید دید در آینده و با حضور رقبای سرسختی که در مقابلش قرار دارد آیا میتواند به این رقم دست پیدا کند یا خیر. اپل برای معرفی سرویس خودش به تمامی دارندگان دستگاههای این شرکت اعلام کرد که میتوانند به مدت ۳ ماه از این سرویس به صورت رایگان استفاده کنند و در صورت تمایلشان میتوانند نسبت به خرید اشتراک در آن اقدام کنند. چندی پیش اپل اعلام کرد که حق اشتراک سالیانه این سرویس از سرویسهای مشابه که اسپاتیفای به طور مشخص مد نظرش بود ارزانتر است و افراد میتوانند با حق اشتراک کمتر از ۱۰ دلار و کمتر از سرویسهای رقیب به عضویت اپل موزیک در بیایند و دسترسی کاملی به آرشیو ۴۰ میلیون موزیک داشته باشند. اکنون که یکسال از تولد این سرویس توسط اپل میگذرد اپل توانسته ۱۷ میلیون کاربر را به عضویت خودش در بیارود اما با این حساب باید دید آیا اپل میتواند در جنگ و رقابتی که با اسپاتیفای آغاز کرده به هدف خودش که رسیدن به ۱۰۰ میلیون کاربر است دست پیدا کند یا خیر؟! اسپاتیفای در حال حاضر با ۴۰ میلیون کاربر اصلیترین رقیب این سرویس موسیقی شناخته میشود. برگ برنده اسپاتیفای در مقابل اپل موزیک آرشیو کاملتر و تعداد کاربر بیشتر است اما در مقابل هم اپل موزیک با وجود بانک اطلاعاتی قدرتمندی که در اختیار دارد و طبق اعلام خودشان ۸۰۰ میلیون کارت اعتباری که تاکنون در سرویس نرمافزاری اپل موسوم به آیتونز استور به ثبت رسیده این امکان را دارد تا به راحتی و سرعت بیشتر افراد را ترغیب کند تا به عضویت سرویس اپل موزیک در بیایند. شما میتوانید با عضویت در اپل موزیک به راحتی به هر چه که مورد نظرتان است دسترسی داشته باشید، بدون نیاز به نرمافزارهای جانبی متن موسیقی دلخواهتان را داخل برنامه ببینید، خواننده مورد علاقه خود را دنبال کنید و در جریان آخرین اخبار اطلاعات او قرار بگیرید و حتی بتوانید با او مرتبط شوید. اپل موزیک یک سرویس پخش آنلاین موسیقی ساده نیست بلکه اپل موزیک، گستره وسیعی از موزیک ویدیوها را نیز در دل خود جای داده و با برگزاری فستیوالهایی که سالانه برگزار میکند به شما این امکان را میدهد تا با عضویت در آن به یک آرشیو موسیقی عظیم با کیفیت فوقالعاده در کنار موزیک ویدیوهای آنها دسترسی داشته باشید. اپل برای تماشای موزیک ویدیوها هزینهای جدا را به کاربر تحمیل نمیکند و همه این ویژگیها با به عضویت در آمدن کاربر در اپل موزیک امکان پذیر است. ایستگاه رادیویی که اپل در سرویس موسیقی خود برای کاربران در نظر گرفته به صورت ۲۴ ساعته برای شما موسیقی پخش میکند. برای معرفی کلی اپل موزیک میتوانیم بگوییم که از سه بخش اصلی تشکیل شده: سرویس پخش آنلاین موسیقی، یک ایستگاه رادیویی بنام Beats One و یک شبکه اجتماعی کوچک که شما میتوانید با خواننده مورد علاقهتان در ارتباط باشید، برایش نظر بنویسید، پستهای او را لایک کنید و آنها را در شبکههای اجتماعی دیگر به اشتراک بگذارید، درست چیزی شبیه به اینستاگرام. اپل موزیک که به صورت پیش فرض در تمامی دستگاههای تولیدی این کمپانی حضور دارد برای استفاده اولیه از آن سه ماه عضویت رایگان در اختیار کاربر قرار میدهد و با توجه به هماهنگی کاملی که با دستیار صوتی خودش موسوم به سیری دارد این امکان را برای شما فراهم میکند تا از این دستیار صوتی برای جستجو در بانک اطلاعاتی اپل موزیک کمک بگیرید. اپل موزیک برای اولین بار به طور رسمی و ضمن معرفی محصولات جدید اپل در کنفرانس توسعه دهندگان در سهشنبه ۹ تیر ۱۳۹۴ در ۱۰۰ کشور عرضه شد و چند ماه بعد هم با انتشار نسخه اندروید توانست در مدت زمان کوتاه میلیونها کاربر را به عضویت خودش در بیاورد. با توجه به مطالب ارائه شد لازم است یادآور شویم که ماجرای هنر، موسیقی و اپل چندان ماجرای جدیدی نیست و همه اینها در کنار یکدیگر در تولید یک محصول فوق العاده نقش به سزایی دارند. زمانی را به خاطر بیاورید که استیو جابز اعلام کرد میتوانید در دستگاهی که از آن تحت عنوان آیپاد یاد کرده بود هزاران هزار موسیقی را ذخیره کنید و به واسطه آن در هرجا و هر لحظه میتوانید به آرشیو عظیمی از موسیقیهای دلخواهتان دسترسی داشته باشید، معرفی آیپادها توسط استیو جابز را میتوانیم نقطه اصلی توجه اپل به موسیقی عنوان کنیم. آیپادها توانسته بودند نیاز استیو جابز را که یک طرفدار پر و پا قرص باب دیلن بود برآورده کنند و استیو جابز معتقد بود نیازی که او به آن توجه کرده نیاز بسیاری از افرادی است که به موسیقی علاقهمندند و میخواهد در لحظه به آرشیو موسیقی دلخواهشان دسترسی داشته باشند. تولد آیپادها در کنار معرفی آیتونز استور توانستند صنعت موسیقی را متحول کنند به گونهای که بسیاری از هنرمندان بعد از معرفی این دو محصول ایمیلهایی را به اپل زدند و اعلام کردند که میخواهند موسیقیهای خودشان را در فروشگاه آیتونز منتشر کنند، کاربران موسیقی هزاران هزار هنرمند را میتواند در برنامه آیتونز مشاهده کنند، لحظهای از آن را گوش کنند و در صورت تمایل نسبت به خرید آن اقدام کنند، تمامی این موارد هنرمندان را راضی نگه میداشت و مسئله کپی رایت و حق نشر نیز مورد احترام قرار میگرفت. رفته رفته و پس از گذشت مدت زمانی کوتاه اپل پرچمدار جریانی شد که توانست با آرشیو عظیمی که در اختیارش قرار گرفته بود خود را به عنوان یکی از اصلیترین شرکتهای حامی موسیقی مطرح کند.
The all-new iPhone 7, with expressive messages. Practically magic. http://apple.co/2dlGsGc Song: “I Will Follow You” by Toulouse
لوکا تودسکو هکر جوانی که توانسته در کمتر از ۲۴ ساعت بعد از عرضه عمومی آیفون ۷ با موفقیت آن را جیلبریک کند هنوز به طور مشخص اعلام نکرده که آیا قصد دارد این روش را به طور عمومی عرضه کند یا خیر. در ویدیویی جدیدی که تودسکو در صفحه توییتر و یوتوب خودش منتشر کرده شاهد یک گوشی آیفون ۷ با سیستم عامل پیش فرض iOS 10 هستیم که توانسته بدون مشکل برنامه Cydia رو روی دستگاه پورت کند. این روش جیلبریک YaluX نام دارد و با iPhone 5S یا بالاتر سازگار است.
در این ویدیو اپل با حضور کوبی برایانت به مناسبت روز پدر به اپل تیوی ۴ پرداخته است.
سرویس استریم موسیقی اپل شبکهای است که به صورت ۲۴ ساعته و در تمام روزهای هفته بدون وقفه به پخش موسیقیهای مختلف مشغول است و کاربران می توانند برای مدت ۳ ماه به شکل کاملا رایگان از آن استفاده نمایند. اپل موزیک در ۳۰ ژوئن ۲۰۱۵ برای دستگاههای مبتنی بر سیستم عامل iOS به طور رسمی منتشر شد که تنها چند هفته پس از راهاندازی توانست ۱۱ میلیون کاربر را به عضویت خودش در آورد در همین راستا ادی کیو که از معاونین ارشد اپل است طی مصاحبهای با USA Today اعلام کرده که سرویس موسیقی این کمپانی موسوم به اپل موزیک، اکنون و تنها ۵ هفته پس از راه اندازی دارای ۱۱ میلیون کاربر بوده که اکثر این کاربران در حال حاضر از ویژگی سه ماهه رایگان بهره میبرند.
شرکت اَپِل (به انگلیسی: Apple Inc.) یک شرکت چند ملیتی آمریکایی است که در زمینهٔ طراحی و ساخت لوازم الکترونیکی مصرفی و نرمافزار کامپیوتر فعالیت میکند. این شرکت ابتدا با نام شرکت کامپیوتری اپل (.Apple Computer Inc) در شهر کوپرتینو در ایالت کالیفورنیا، واقع در دره سیلیکون کشور آمریکا تأسیس شد.
این شرکت در دههٔ هفتاد میلادی با معرفی ریزرایانههای اپل I، اپل II، اپل III و پس از آن مکینتاش به بازار به آغاز و گسترش نوعی رایانه شخصی کمک فراوانی نمود.
اپل معمولاً به تولید سختافزارهای نوین و دارای طراحی صحیح معروف است. از محصولات سختافزاری این شرکت میتوان آیپد، آیمک، مک بوک، آی پاد و آیفون را نام برد.
همچنین این شرکت در زمینهٔ تولید نرمافزار هم فعالیت دارد. نرمافزارهای آیتونز، آیلایف، آی ورک و سیستمعامل مورد استفاده در رایانههای این شرکت مک اواس ده نیز نمونههایی از فعالیت نرمافزاری این شرکت هستند.